söndag 12 april 2009

Tulpankort och awards

Påskdagarna bara flyger förbi tycker jag och det är mycket som ska hinnas med. Jag och sambon kämpar på för fult med vår nya trädgård och har lyckats plantera häck runt större delen, dock hade vi beställt för få plantor så det blir till att göra det sista nästa helg. Idag blir det till att börja fixa till inför grässådden. Vi har ju tur med vädret så det är ganska skönt att vara ute och dona. Jag har hunnit att göra lite kort också under dessa dagarna och först ut är ett beställningskort. Tulpanstämpeln kommer från Pysselmyran och är färglagd med ProMarkers. Ovalen i rött bakom tulpanerna har jag stansat ut med mina nya Spellbindersdiesen (som går att köra i QK:s Revolution :-) ).
Jag har fått två härliga awards från Lene nu innan helgen. Tack så jättemycket jag blev riktigt superglad. Jag skickar dessa vidare till Lotta, Mill@n och Angel för alltid lika inspirerande bloggar som jag gärna besök ofta.

Ha en fortsatt trevlig Påsk!

Kram

5 kommentarer:

Mill@n sa...

TACK snälla! Vad gullig du är som tänker på mig i awardsammanhang! Känner mig så glad och hedrad! TACK!!

Angel sa...

Amen gulle dig! Vad glad jag blir att jag fick äran att motta en award! Att jag liksom inspirerar någon *virrar på huvudet* Nu känner jag mig superhedrad och jag ska absolut fortsätta i samma stil! Ska fundera på vem awarderna ska gå vidare till..
Tack själv för inspiration och ögongodis!

Kram / Angelica

Suz/Kortmaja sa...

Vad fint tulpankort!Jag har varit ledig i 10 dagar och hua vad fort tiden gått:0(spännande att anlägga trädgård med häckar man själv valt. Ha en bra vecka kram Suz

lk46 sa...

Härligt kort i glada färger!
va härligt att jobba med trädgården och det har ju varit så fint väder!
hoppas det ska gå bra för Er nästa helg1
kram lene

disa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.