söndag 5 april 2009

Tårt-kort

Här kommer kortet som jag gjorde till Scrappers CC för ett tag sedan, tyvärr blev det aldrig av att jag skickade in kortet, tiden räcker tyvärr inte riktigt till alltid.
Jordgubbarna på tårtan har jag målat med ProMarker och sedan satt lite 3D- lack på. Bokstäverna och swirlen är utstansade med QK. Idag ska jag och sambon och titta på häckplantor och sedan ska jag gå på Scrapträffen hos Studiefrämjandet här i lund, det ser jag fram emot.
Ha en riktigtbra söndag och lämna gärna en liten kommentar innan du går!
Kram

6 kommentarer:

Angel sa...

Hoppas ni hade det kul på träffen igår! Vill så gärna komma dit nångång, får se om det blir av! =)

Jättefint och mumsigt kort! Synd att du inte fick iväg det i tid till CC:n, men jag är likadan. Sitter ofta med alster som jag glömt skicka in i tid till alla utmaningarna.. =) Menmen, huvudsaken är väl att man får dem gjorda!

Kram / Angelica

Eva J sa...

Frestande kort, ska försöka låta bli godsaker ett tag framöver (om jag kan)Hoppas ni hittade häckplantor och att du hade det bra på träffen igår. Jag längtar till träffen jag ska på nu i april.
Kramar Eva

Suz sa...

åh,vad läckert kort, mums! Det är underbart skönt med lov,fast det känns inte riktikt så när man har tonåringar hemma,de vill ha skjuts och service:0( Men till jobbet behöver jag ju inte gå till iaf. Kram på dig och ha en skön påsk med myckket ägg o god mat.

Carina W sa...

Hej!
Det var synd att du inte skickade in detta otroligt läckra kort.
Det hade varit värt att visas upp.Jättefint!

Kram!

lk46 sa...

Hej Sofie!
Tack för dina snälla ord inne hos mig. Det var en jättefin blogcandy, så härliga stämplar med små nallar fanns i paketet, dem blev jag jätteglad för!
Va kul att du vill följa min blogg, jag ska följa din också! Det är så svårt ibland att hitta tillbaka till bloggar man vill hitta igen. Och din vill jag absolut besöka fler gångar!
Ha det gott och var rädd om dig!
Kram lene

lk46 sa...

Förlåt, glämde att säga att jag gillar kortet jättemycket, det är så läckert!
Kram lene