lördag 18 april 2009

Lisa 91 år.

Igår fyllde min gammelmormor 91 år. Min mormor hade beställt ett kort att uppvakta henne med och efter mycket slit fick jag ihop det här: Ville verkligen göra ett riktigt fint kort till Lisa och fick lite skapande-ångest när jag satt och pillade men blev nog rätt så nöjd till sist... Det är märkligt vissa dagar flyter det bara på när jag sitter vid pysselbordet och jag blir jättenöjd. Å sedan finns det dagar när jag tycker att inget jag gör blir bra, men så är det väl för alla :-)
Avslutade arbetsveckan med ett ganska kort besök på Stämpelgården. Kul att titta på alla nyheter de har fått in och få träffa Marie och Millan och prata lite :-) Fick med mig lite nya papper med mig hem och även Inkidos stämpel med Idas sommarvisa. Så nu klirar det lite i pysselfingrarna men först blir det lite trädgårdsarbete.
Ha en trevlig helg!
Kram

6 kommentarer:

lk46 sa...

Vilket härligt kort! Så vackert i sitt upplägg och färger!
Vill önska dig en trevlig helg!
Själv ska jag scrappa med min svärdotter!
Kram lene

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Jättefint kort! Lisa kommer säkerligen bli glad tror jag!

Och det där med att vara självkritisk är nog ganska så typiskt för oss alla! Men som någon klok människa sagt - "Det ligger i betraktarens öga" Så sant, så sant!

Hopaps du får en fortsatt trevlig helg och att du hinner testa dina nya prytslar!

Kramar / Angelica

Eva J sa...

Jättefint och mottagaren kommer bli supernöjd. Har pysslat hela helgen och det har varit jättekul, känner mig lite trött men vad gör det när man haft roligt.
Ha det bra
Kramar Eva

Eva J sa...

Hej Sofie
Jag vill ge dig en award för jag hittar så mycket inspiration här i din blogg och för att du alltid tar dig tid att skriva några rader.
Ha det bra
Kramar Eva

Carina W sa...

Tycker att kortet blev superfint.Mottagaren blir säkert jätteglad.Alltid roligt att få personliga kort.Kram!

Tack för alla dina fina kommentarer hos mig!

Karin sa...

Så fint!

Scrapverkstaden den 25/4 och 10/5 är inställda (tyvärr). Den 24/5 tänkte jag ha säsongsfinal med roligare fika och utlottning och sådant så pricka gärna in det i kalendern! Om du får pysselabstinens så tänkte jag kolla om du vill komma över någon dag/kväll för pyssel runt mitt scrapbord på Täppan?

Karin