torsdag 16 april 2009

Rosa magnolia

Jaha då var det torsdags kväll och jag sitter här och undrar var tog alla dagarna vägen. Tycker det är värre än vanligt just nu eller är det att jag borde hinna med så otroligt mycket när jag väl är ledig... Jobbet har tagit mycket tid denna veckan trots att måndagen var helg, jobbade sent i tisdags och hade möte i går kväll. Det tar på krafterna. Sen tar trädgården mycket tid nu, tycker väldigt mycket om att pyssla ute men just nu är det lite stress över det, då vi borde ha fixat en hel del till helgen som sambon har fått jobba med själv för jag inte har varit hemma och det går ju lite långsammare när man bara är själv. Nä nog om det (ursäkta, ibland är det skönt att skriva av sig lite) tänkte passa på att vissa ett kort som jag gjorde under påskhelgen. Har valt att inte dekorera kortet så mycket för att kunna framhäva så mycket som möjligt att det mönstrade pappret som jag har använt som bakgrund. Jag har satt lite glitter på de bruna blommorna på kortets vänstra sida och lite liquid pearl i blommansmitt syns tyvärr inte så bra på bilden.
Tack för att du tittade in och ha en trevlig kväll!

Kram

3 kommentarer:

Eva J sa...

Enkelt kan ju vara mycket snyggt och det är det här kortet. Gillar färgerna. Amanda tycker att kortet är jättefiiiint! Visst är det synd att tiden inte alltid räcker till.Ha det bra
Kramar Eva

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Hallå? =) Inte ska du väl ursäkta dig för att du skriver av dig lite! Varsågod och "kräk" av dig det du behöver, det är dels det bloggen är till för och många gånger känns det bättre efteråt! =)

Försök ta det lite lugnt, lyssna på kropp & själ och försök skjuta stressen åt sidan. Varför måste du göra så mycket med trädgården, på en och samma gång? Take it easy och ta en sak i taget, ta pauser (=scrappa kanske?) när du känner för det, gör vad du vill - men stressa inte. *ler* Lättare sagt än gjort, I know! =)

Jättefint kort du hunnit göra mellan varven! Hoppas du finner tid och ro å det snaraste!

Trevlig helg!
Kramar / Angelica

Millan sa...

Åå, jag ser att diesen kom till använding. Snyggt med den utklippta spetsen också! Du är riktigt duktig på att få ihop färgerna!