onsdag 8 april 2009

Scrap- och kortträff

Jag var på Studieförbundets scrapträff i söndags. Det var trevligt som vanligt, det var bara jag, Karin (kursledare) och en deltagare till där men vi hade hur roligt som helst och tiden försvann i ett nafs. Jag fick gjort två kort mellan allt prat och passade på att prova lite nya saker. På det första kortet är det kanske inte så mycket nytt... jag provade Karins Spellbindersdies till bakgrunden bakom bilen i alla fall. Bilen är embossad och sedan färglagd med torrchalk på de ställen som var vita. På det andra kortet var det mycket experimenterande och jag liftade ganska rakt upp och ner ifrån det kortet som Karin gjorde samtidigt för att visa mig. Vi lekte med Distressdynor och Heritigedynor. Himla roligt var det. Jag hann inte bli klar med kortet under träffen utan gjorde ett besök på Panduro för inköp av en Distressdyna och en Ink blending tool för att kunna göra det klart. :-) Blev väldigt nöjd för att vara första gången med den här stilen och vill absolut prova igen. Nu är det dags att äta och sedan blir det kanske att jobba lite i den blivande trädgården. Har i alla fall påsklov nu och det är så härligt.
Ha en riktigt Glad Påsk!

Kram

3 kommentarer:

Eva J sa...

Vilka snygga kort, har aldrig provat
Distressdynor men känner att jag vill prova, kanske finns det på träffen .Hoppas du får ett skönt påsklov, jag jobbar imorgon också och sen har jag semester i tio dagar. Jippie!!! Må väl Kram Eva

Angel sa...

Åh vad härligt med påsklov, passa på och njut nu och hoppas att vi får fint väder! =)

Jättefina kort, det med bilstämpeln var riktigt läckert och manligt!

Jag har heller aldrig provat distressdynorna, det verkar dock väldigt skoj och ditt resultat visar ju hur snyggt man kan skapa!

Ha en trevlig påsk!
Kram / Angelica

lk46 sa...

Vilka härliga kort, svårt att göra till en kulle, men du har verkligen lyckats!
Du har något att hämta i min blogg!
Hoppas du ska få en Glad Påsk!
Kram lene