fredag 12 juni 2009

Sista studentkorten för denna gången

Det har varit en intensiv period med studentkort nu ett tag och här kommer mina sista. Har varit roligt att göra dem, men ibland kan jag tycka det blir lite tråkigt när det blir många kort med samma tema under en kortare period. Till sist står det bara still på hur jag ska kunna variera mig. Men så här blev de sista i alla fall:

Lekte lite i iPhoto med de två sista bilderna, vet inte om jag blev så nöjd. Tycker kanske det tar lite fokusen från själva kortet.

Nu tänkte jag rensa lite i mitt pysselrum. Hoppas jag kan få rätt på min pappersförvaring. Har inte riktigt kommit på något bra sätt att ha mina papper nya som spillbittar. Har du några bra tips tar jag gärna emot det :-)

Trevlig helg!

Kram

4 kommentarer:

Lisbet sa...

Fantastisk vackra kort. Färgen passar så bra ihop med resten.

Lisbet
www.digiscrapp.blogspot.com

Eva J sa...

Hejsan!
Åh, vilket vackert kort det understa var, gillar verkligen den vikningen. Textstämpeln var kan man hitta den? Ren kortet var också fint, du färglägger jättefint!
Ha en skön helg
Kram Eva

lk46 sa...

Gillar det understa kortet jättemycket, underbara färger du har på det!
Ja det skulle vara bra med ett tips på hur man förvarar sina papper. Spilbitar har jag i två olika lådor. Mina papper har jag i mappor från panduro med handtag på så man kan ta med dem.
Hoppas du mår bra min vän!
kram lene

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Så fantastiskt vackra studentkort du skapat! Wow, de är vekligen outstanding! Det andra kortet, med "Du ska inte tro det blir sommar...", är så vackert i färgupplägget, designen och kortvikningen!

Hoppas du känner dig bättre i armen!
Kram på dig!
/ Angelica