måndag 29 juni 2009

Semester :-)

Nu äntligen är det dags för semester :-) Idag är första dagen på fem veckors semester, ska bli riktigt, riktigt skönt. Vi har inte mycket planerat, det är lite kvar i trädgården som ska fixas och sedan är det till att ta det lugnt för resten.

Måste bara vissa vad som låg i min brevlåda för ett tag sedan. Detta härliga kort, blommor och stämpel kommer från Eva som jag vann en lite utlottning hos. Tack så jättemycket Eva!
Innan jag gick på semester tackade vi av några som skulle sluta på jobbet. Jag gjorde små kort i storleken 8x8 cm som lämnades tillsammans med en lite present.
Nu ska jag plantera om lite blommor innan jag ska träffa K för lite pyssel på hennes härliga täppa, det kan man bara inte säga nej till :-)

Ha det riktigt gott.

Kram

2 kommentarer:

Eva J sa...

Hejsan!
Då vill jag önska dig en riktigt härlig semester, vädret har ju varit fantastiskt skönt och det har varit bad för hela slanten. Vad kul att du gillade grejerna som kom med posten.
Så fina kort du gjort till arbetskamraterna och kant stansarna ser jättefina ut. Gillar swirlstämpeln som du använt på två av korten.
Ha det nu riktigt skönt vännen
Kramar Eva

Lillnettan sa...

Å vilka fina kort! Du har verkligen öga för att blanda färger och mönsterpapper!