måndag 30 mars 2009

Tingturas månadstävling

Igår fyllde min sambo år och så klart hade ja gjort ett kort till honom :-) Jag gjorde det utifrån Tingturas månadstävling som är en skisstävling med en knorr, man fick bara använda sig av färger från deras header.


Jag har använt mig av "Robot med hjärta" och temat på kortet är just hjärtat och kärlekens färg.
För att få lite dimension i motivet har jag skurit ut robotens hand och satt ditt ett litet hjärta i plysch på det stämplade hjärtats plats. Jag har försökt att använda så många färger som möjligt men i lite dovare toner än i headern för att få fokus på motivet och för att få papperna att smälta ihop har jag sytt en zick-zack söm runt de små kvadraterna med en röd tråd.Jag ville ha text med, men tyckte inte den passade eller fick plats på framsidan så jag gjorde en extra insida så texten kommer fram när man öppnar kortet.Och för att sedan komma till själva hälsningen viker man upp den första insidan.

Min sambo blev väldigt glad för kortet så nu är det bara att hålla tummarna i tävlingen också... Såg precis att kortet jag gjorde till deras förra måndags-skiss ligger ute i deras blogg, vad glad jag blev :-)


Supertack för alla finna kommentarer ni skriver det värmer verkligen!


Ha en trevlig vecka!


Kram


3 kommentarer:

Angel sa...

Jättetjusigt kort, den roboten är ju bara såååå söt! Smart att sätta dit plyschhjärtat, det blev snyggt.

Kram/ Angelica

Eva J sa...

Snyggt kort, kul vikning ,måste provas. Har sett ditt kort på Tingturas blogg, det är jättefint. Gillar den stämpeln jättemycket.
Ha det bra Kram Eva

Carina W sa...

Hej,Sofie!
Ett jättefint kort du gjort.Allt liksom smälter ihop och ger ett bra intryck.
Hoppas på vinst!


Kram!