tisdag 24 mars 2009

Scrap- och kortträff

Här kommer ett kort som jag började på under förra Scrap- och kortträffen som Studiefrämjandet håller i lund. Det är Karin som håller i det och nu sist var vi fem stycken deltagare. Jag har varit där två gånger och första gången var vi bara två deltagare så det ökar. Riktigt roligt är det i alla fall, nu sist provade jag på lite olika tekniker att färglägga med. Till detta kortet har jag använt mig av ProMarker och torrchalk men jag provade också att färglägga ett motiv med ProMarkes och MPC tekniken. Titta in till Karin för mer info om träffarna och kanske ta del av det härliga blogg-godiset som hon lottar ut. Ha en fortsatt trevlig vecka!


Kram
5 kommentarer:

Karin sa...

Sist var vi två men en ny! Jättekul att du kommer på träffarna, mysigt att få prata kort och småpyssla med allt möjligt. Kommer du den 5/4? Jag funderar på att vara lite ambitiös med fikat isåfall ;-)

Angel sa...

Jättefint kort!
Vad kul med scrapträffarna, jag hoppas själv kunna komma med nån gång! =)

Kram / Angelica

Eva J sa...

Åh, vilket fint kort! Jag önskar det var någon som hade träffar här där jag bor. Vet bara en tjej som jag brukar träffa.Vi har hittat en träff i Oskarshamn som vi ska åka på men det är ca 5 mil dit. Det är ju så roligt att få tips och ideér från andra. Kram Eva

Carina sa...

Så snyggt det blev med torrchalk. Jag måst få prova det nästa gång vi träffas. Kram Carina

Hanna sa...

Åh vilket fint kort du gjort!
Hittade mycket annat fint här på din blogg också. :)
Kram