fredag 13 mars 2009

Besök hos Stämpelgården

För att liva upp en ganska grå fredag (vädret är bara så tråkig här i Skåne just nu) åkte jag in till Stämpelgården i eftermiddags. Karin skulle visa olika kortvikningar och torrchalks. Tanken var att jag skulle ha köpt torrchalks på mässan förra helgen, men det blev inte, så då passade jag på idag istället. Tycker det är väldigt roligt och inspirerande att gå och titta på alla sakerna i butiken och för att inte tala om att prata med Karin, Millan och Marie. Tack snälla ni för en trevlig eftermiddag!


Tänkte passa på att vissa detta kortet som jag gjorde i veckan, det är ytligare ett beställningskort (många sådana nu) som ska vara till en som jobbar med kläder. Jag hade några stickers från Panduro kvar som jag använde mig av. Det var längesedan jag stämplade en text och sedan embossade den så först blev jag inte så nöjd med det, fast det är nog bara en vanesak, har ju använt mig väldigt mycket av utstansade bokstäver den senaste tiden och så även på detta kortet. Bokstäverna kommer från Jolly till Qk. Tack alla för era snälla kommentarer blir alltid väldigt glad när jag läser dem! Önskar er alla en riktig trevlig helg, med mycket pyssel!

Kram

4 kommentarer:

Berith sa...

Hittade till bloggen genom ditt inlägg på Stämpelgården.
Kul att se alla dina fina kort.
Kortet till Susanne är jättefint, det blir hon säkert glad för.

Eva J sa...

Hej! Det vore jättekul om du ville länka till mig jag har redan länkat till dig för jag blev så himla glad.Korten du gör är jättefina. Är lite avis på dig för att du bor så nära Stämpelgården en av mina favoritbloggar och så brukar jag handla av dem från nätet. Ha en fortsatt skön helg.Kramar Eva.

lk46 sa...

hejsan!
Va kul att du hälsade på i min blogg!
Det är ett härligt kort och jag förstår hur du tänker med stämplat text. Man förnyar sig hela tidan!
Ha en skön söndag!kram lene

Anna sa...

Antar att detta var modekortet du pratade om. Det gillar jag verkligen. Snyggt bakgrundspapper! Alltid roligt att titta in här för det finns ständigt en massa nytt!
Kram
Anna