fredag 4 september 2009

Examenskort

Usch idag känns det verkligen som hösten har kommit. Det regnar inte så mycket (än) men det blåser och är ganska grått och trist. Fast det finns ju klara fördelar med det också :-) Äntligen har pysselsäsongen tagit fart hemma hos mig igen :-) Har under sommarens resor passat på att köpa på mig lite nytt material så jag har mycket som ligger här hemma och bara väntar på att bli använt. Har ju visserligen gjort lite be ställningskort under den senaste tiden som jag inte har hunnit lägga upp här. Har överhuvudtaget inte hunnit med att blogga så mycket på senaste och hoppas komma igång med det också nu ordentligt.
Idag tänkte jag visa två kort som jag har gjort till min sambos bror som precis tagit examen från högskolan. Lite klurigt är det allt när det blir beställt två kort till samma person, känner oftast att jag lyckas väldigt bra med det ena och bara sådär med det andra... lite tråkigt.
Det första är ett Trifold Card (dubbel z-kort) väldigt enkelt utan så mycket dekorationer.
Det andra har jag liftat från BellaMio, tycker mycket om layouten på detta kortet där själva texten lätt hamnar i centrum.Här är en detaljbild på E:et som är en grunchbord som jag har tagit crackle Paint på och när det hade torkat har jag skuggat lite extra med fluid ckalks för att få fram sprickorna.
Trevlig helg!

Kram

2 kommentarer:

Eva J sa...

Hejsan vännen
Vilka fina kort du har gjort, crackel paint blir så snyggt och effektfullt. Mycket snygg färgkombination. Du frågade om stansen och jag vet inte vad märket heter för det står inte på stansen men jag har köpt den hos Hobbyhärvan.
Ha en skön helg

Kramar Eva

Carina W sa...

Hej,Sofia!

Du skall vara helnöjd med båda dina kort.Jättefina!
Vill bara GRATULERA på din födelsedag och ha,det så gott!

Kram!