torsdag 27 augusti 2009

Grungestämplar

För ett tag sedan fyllde jag år och ganska högt på önskelistan stod grunge stämplar från Tingtura. Och jag fick de härliga fläckstämplarna så nu var det bara att leka loss med dem. De bjuder på ett härligt nytt sätt att göra kort på tycker jag. Det blir mycket mer stämpling vilket var ju det jag fastnade från första början. På detta kortet har jag stämplat Fläckar Textur Rektangel runt kortbasen och även smugit in stämpeln Små Blingar på ett par ställen. På mönsterpappret har jag stämplat Fläckar Textur Cirkel tre gånger så det syns lite svagt. Som huvudmotiv använde jag Flicka med Blommor även den från Tingtura.

Det var riktigt roligt att jobba med dessa stämplarna så jag har passat på att beställt fler grungestämplar som jag hoppas snart landar i min brevlåda :-)Var nu ett tag sedan jag hann med en bloggrunda. Till helgen lugnar det ner sig här och jag hoppas jag hinner med en härlig inspirationsrunda hos er alla då.
Ha det riktigt bra så länge!
Kram

4 kommentarer:

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Jätteläckert kort - och visst är det underbart med grunge-stämplarna! Man blir som barn på nytt och vill bara testa, kladda, stämpla och ha sig!

Grattis i efterskott föresten!

Ha de så gott!
Kram / Angelica

Eva J sa...

Hejsan
Hoppas du hade en härlig födelsedag och att dina önskningar gick i uppfyllelse. Kortet är såååååå härligt och jag gillar också grungestämplarna, får väl önska mig några jag också. Det blir så effektfullt med dessa stämplar och så är det ju roligt att skapa egna bakrunder. Har inte gjort så mycket pyssel den här veckan för det har varit så mycket annat men jag hoppas jag kan sitta i helgen och pyssla, längtar nu för huvudet är fullt med ideér.
Ha det bäst
Kramizar Eva

Lottas vrå sa...

Grattis i efterskott!
Jag hade ingen önskelista - ett bra tips till nåsta år... Fick pengar, vilket man snabbt satte sprätt på!!!
Gillar ditt kort. Enkelt men ändå har du fått med en del.
Ha det bra!!
Kram

lk46 sa...

Hejsan min vän!
Ja du har ju redan fylld år så man får gratulera då! Du har något att hämta i min blogg, bör landa i din brevlåda imorgon eller på tor.
Må gott och var rädd om dig!
kram lene