måndag 10 augusti 2009

Ett gammalt kort

Det är måndag kväll och jag är helt färdig. Har inte riktigt kommit in i jobb-tempot än men det blir nog bättre snart. Börjar bli sugen på att sätta mig och pyssla lite igen, det var ett tag sedan sist nu. Vädret har varit fint och vi har varit borta, men på onsdag ska Carina komma över och vi ska komma igång igen. Ska bli riktigt roligt så det ser jag fram emot :-)
Hittade ett kort som jag gjorde under våren som jag inte har visat här i bloggen innan. Tycker denna lite "kladdiga" stilen är väldigt rolig att jobba med.
Ha det bra!

Kram

5 kommentarer:

Eva J sa...

Hejsan!
Wow, vilken härlig önskelista jag hoppas att du får många av sakerna. Jag hoppas på bidrag till Epic Six när jag fyller år, jag önskar mig verkligen en sådan. Kortet är jättesnyggt, och dina bokstäver till namnet är så fina.
Hoppas att det kommer kännas lite bättre senare i veckan men jag håller med dig man blir helt färdig de första dagarna på jobbet.
Ha en bra tisdag
Kramar Eva

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Vilket läckert kort! Gillar den mustiga och jordnära känslan!

Hoppas allt är bra med dig?

Tänkte höra om du har lust att hänga med på en träff i Eslöv? Vi är lite blandat folk från bla Helsingborg, Malmö, Skurup, osv. En salig blandning alltså.. *ler*
Och vi hade tänkt att vara hos mig, om vi inte blir för många - annars hyr vi en billig lokal som ligger här intill och sen scrappar vi dagen lång.
Låter det intressant?
Vi har inte bestämt datum, får först reka hur många som är intresserade.

Ha de bäst annars snäckan!
Kram /Angelica

lk46 sa...

gammalt eller ej det är i alla fall ett mycket vackert kort!
va kul att bli bjuden på scrapträff!
Ha en härlig dag imorgon min vän!
Kram lene

lk46 sa...

Hej vännen!
Inte blir jag skrämd inte, tyckte bara det var bra att lagt ut en önskelista!
Jag har mailat jessica då jag ska på semester, svarat jag fick var. "Jag önskar mig ett handgjortkort, sen får du köpa vad du vill"
Kortet är gjord och köpa ska jag göra imorgon!
Hoppas du får en trevlig helg!!
Massor av kramar från Lene

Carina W sa...

Hej,Sofie!
Här har det hänt en hel del sen sist.Jättefina kort allihop.Men Vintage ligger mig just nu varmast om hjärtat och ditt är jättefint.

Kram!