måndag 27 juli 2009

Kort till en sy-intresserad

Jaha då var det sista refrängen på semestern nu, fast det blir ingen dålig vecka det heller. Idag åker jag upp till Stockholm tillsammans med min mor för att spendera ett par dagar där för lite shopping (har letar reda på ett par pysselbutiker som jag vill besöka) och så lite sevärdheter. Det ska bli riktigt roligt :-) I slutet av veckan bär det sedan av till Göteborg för att hälsa på några släktingar tillsammans med sambon. Ser fram emot det också. Så det blir en ganska intensiv sista vecka det här.Har i förra veckan gjort ett kort utifrån en skiss i Stämpelgårdens blogg (skissen hittar du här). En enkel men rolig skiss att jobba utefter.
Kortet är till en som syr mycket så jag passade på att ta fram symaskinen och sy lite runt kanterna. Sydde även lite för hand på två ställen, men det syns nog tydligare på detaljbilden längst ner.Satte även fast två pärlor i det ena stygnet jag gjorde för hand.Vill passa på att önska alla som tittar in här en trevlig vecka och tacka för alla härliga kommentarer som ni lämnar efter er, blir så glad när jag läser dem :-)


Kram

5 kommentarer:

Carina W sa...

Hej!
Jättefint kort.Passar mottagaren som handen i handsken!

Kram!

Eva J sa...

Superfint! Det blir så himla snyggt med symaskinssömmar och så snyggt när du satt pärlor i stygnen, stämpeln är så söt och du har färglagt jättefint. Tack för dina tips om stansmaskin, ska fortsätta kolla lite har sett den nya från QK och ska kika lite till.
Ha det bra Stockholm.
Kramar Eva

Lottas vrå sa...

Jättefint kort!
Hoppas du hittar fina saker i Stora Staden!
Har något till dig i min blogg...

Lena sa...

Åh, det är härligt när man kombinerar olika tekniker. Jättefint.

lk46 sa...

Åh så fint det är, så snyggt det blir med rosa och brunt!
Hoppas allt är bra med dig vännen?!
Massor av kramar från Lene