måndag 24 maj 2010

Äntligen ett inlägg :-)

Det har blivit lång tid mellan inläggen nu under våren. Många projekt som tar mycket av min gör att det tyvärr inte har blivit pysslat så mycket. Det rullar på med förskolan och vi beräknas få tillträde till den ny renoverade lokalen i mitten av juni vilket ska bli himla roligt :-) Och just nu går jag hemma och väntar på att en annan stor förändring ska ske... den lilla familjen på två + hund ska utökas med en till familjemedlem som beräknas komma ut nu när som helst :-) Så det kommer väl inte bli så mycket tid för pyssel ett tag framöver heller... Men under tiden passar jag på att lägga upp två kort som jag har gjort under våren och så tänkte jag passa på att gå en bloggrunda vilket jag inte har hunnit på hur länge som helst.
Ha det bra!

Kram

2 kommentarer:

Suz sa...

Hej på dig! Så roligt att du är här igen! Så underbara kort du gjort.
Men åh en liten bebis så roligt. Jag önskar dig alla lycka.
Varm Kram Suz.

Eva J sa...

Tokgillar dina kort som du får till så himla snyggt med färger, detaljer och motiv. Det undre är ju kanon till en man, varning för lift.
Sen vill jag ju naturligtvis gratulera er till den kommande förändringen. Så mysigt.... all lycka till er.
Du frågade ju om hårfärgspennorna jag använder vid MCP och det är lite olika men sen så har jag inte Faber Cas.... utan en annan konstnärs penna som jag en gång för länge sedan fick, ett set med72 pennor så det finns att välja mellan. Men jag börjar alltid med ljusa pennor för att sedan fylla på med färg tills jag är nöjd.
Hoppas du förstår mitt svammel...
Ha det nu riktigt bra och hoppas du ska hinna med ett litet kort då och då.
Kramar Eva