fredag 29 maj 2009

En liten....

... uppdatering. Det var ett tag sedan sist nu. Trodde jag skulle hinna blogga lite mer förra helgen, men trots min dåliga hand kunde jag jobba lite i trädgården (med högerhanden) vilket var mycket skönt. Kände mig mycket bättre i vänsterhanden under helgen och gick till jobbet i måndags... hmmm kanske inte det bästa. Handleden kändes fortfarande mycket bättre men det gjorde ont runt armbågen istället *suck*. Var hos en ny doktor igår och det visade sig att inflammationen har spridit sig till musklerna runt armbågen. Ny sjukskrivning på hela nästa vecka och sedan ska jag jobba 50% i två veckor, hoppas det verkligen hjälper. Det bästa denna gången när jag är hemma, är att jag måste använda armen men får inte lyfta tungt och inte för mycket enformiga rörelser, men det innebär att lite pyssel och lite trädgårdsarbete är bra för armen :-) Skönt för det är mycket tråkigt att inte få göra något.

Men nog om det och över till något riktigt roligt. I måndags låg det ett litet brev i min brevlåda ifrån Eva. Hon hade skickat denna underbara KAOS-awarden till mig. Superstort tack till dig Eva, den värmde otroligt mycket.
I kortet hade Eva skrivit så här:

Jag vill ge dig en KAOS-award för att du är en kreativ tjej som inspirerar mig och tar dig tid att skriva en liten rad som uppmuntran. Något jag uppskattar jättemycket.En KAOS-award är:KAOS(Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)
En levande logga som man sänder till någon man uppskattar.
Men istället för att ha den digitalt,så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.

Den som får, ska i sin tur skicka egengjorda KAOS-awards vidare till dem de uppskattar.
Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.

Å på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med.

Varje KAOS-award innehåller:

*Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje

*Skaparens eget namn

*Storlek: 10x15cm

Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.

På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.

I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare. Kanske skiva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna en länk till dem.Så nu ska jag fundera vem jag ska skicka till...

Ha en trevlig helg!

Kram

2 kommentarer:

Eva J sa...

Hejsan vännen!
Vad tråkigt med armen men jag hoppas att du får fint väder så att du kan vara ute och att du inte har så ont att du inte kan pyssla.
Nu är det snart dags för fredagsmyset : fruktsallad, glass och popcorn + att vi ska se talang. En kompis till småtjejerna ska sova över så det är fullt hus.
Ha en skön helg
Kraaaaaaaaaaaam Eva

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Hej tjejen!
Vad tråkigt med armen, men skönt att du orkar med lite pyssel! Hoppas den är frisk snart och att du blir helt återställd - saknar ju dina uppdateringar här!

Grattis till din KAOSaward - du har väl inte missat den du skulle hämta hos mig va? *ler* Två KAOSawarder på kort tid- inte illa snäckan!

Ha en trevlig helg!
Kraaaaam / Angelica