onsdag 14 maj 2008

Pysselkväll!!!

Satt tillsammans med Carina, Pernilla, Ulrika, Jenny och Jenny N och pysslade igår. Jag gjorde tre kort som alla är beställningar.
Lärde mig använda Ulrikas skärschabloner från Fiskars, så det blev temat för korten. Har varit sugen på att göra kort med cirklar och ovaler ett tag nu men inte hittat något smidigt sätt innan. Blev lite sugen på att skaffa egna skärschabloner nu.... :-)

Blommstämpeln är min egen men har faktiskt glömt var jag har köpt den (tyvärr), bokstäverna har jag köpt på Panduro och snirklarna lånade jag av Ulrika (tack!). På cirkeln och ovalen har jag använt fluid chalk "Wisteria" och runt bokstäverna använde jag "Warm violet". Bokstäverna är fastsatta med fästkuddar.

Både nallen och bokstäverna har jag lånat från Carina (tack!). Har använt fluid chalk "Chestnut Roan) runt kanterna på alla papperna. Jag har satt fast nallen och bokstäverna med fästkuddar.

Till detta kortet har jag lånat Carinas stämpel "Ludvig i bilen" och bokstäverna kommer från Pema. På kanterna till cirklarna har jag använt Fluid chalk "Ice blue". Cirkeln med "Ludvig i bilen" sitter på fästkuddar.

Tack för en trevlig kväll igår!!!

1 kommentar:

Carina sa...

Jättefina kort med härliga färger.