torsdag 18 februari 2010

Uppdatering.... :-)

Som ni har märkt har det inte hänt så mycket här inne på ett tag och det har varit ganska dåligt vid pysselbordet också. All fritid den senaste tiden har gått åt till att jobba med mitt nybildade företag :-) Tillsammans med två andra har jag precis kommit in i slutspurten på att öppna en privat förskola i Eslövs kommun. Det är många trådar som måste dras i för att allt ska gå ihop och det är mycket nytt att lära sig. Vi har jätteroligt på resans gång men det tar just nu upp nästan all fritid. Förra veckan la vi ut vår hemsida och efter mycket sistaminutenändringar blev vi nöjda med den, besök den gärna www.förskolankluringen.se :-)Men för två helger sedan var jag faktiskt på Stämpelgårdens första träff för denna terminen och hade en superhärlig stund och inspirationen bara forsade fram när jag väl fick tid till att pyssla. Det blev två kort gjorda, detta är det ena av dem:Detta är ett kort som jag gjorde för ett tag sedan med lite alla hjärtans dagsinspiration.
På lördag ska jag faktiskt iväg på träff hos Stämpelgården igen vilket jag ser fram emot riktigt mycket.

Nu hoppas jag att ni alla har det riktigt bra!

Kram

4 kommentarer:

Suz sa...

Åh,vad spännande att öppna förskola! Jag vill gärna jobba där;)börjar tröttna på skola efter många år. Synd att du bor så långt bort,blir jobbigt att pendla;) Dina kort är bedårande.

Lycka till med allt kram Suz

Boktokig sa...

Vad spännande!!! jag förstår det måste vara mycket jobb, men kul samtidigt!

Eva J sa...

Ååå så spännande med att öppna en förskola, (har kollat hemsidan)förstår att det måste ligga en massa jobb bakom samtidigt som det är en utmaning. Önskar er lycka till med allt.
Många kramar EVa

lk46 sa...

Hej min vän!
Åh va kul att höra. Jag kan förstå att du inte har så mycket tid att pyssla. Men några jättesnygga kort har du ju fått till!
Jag ska så klart gå in och läsa!
Ha det gott min vän och jag önskar Er verkligen lycka till!
Kram lene