torsdag 26 november 2009

Födelsedagskort

Nu har även jag fått sätta tänderna i jul papprena och julstämplarna :-) Hoppas jag kan vissa upp korten här till helgen.

Idag får det bli två födelsedags kort istället.
Tack för att du tittade in!

Kram

söndag 22 november 2009

Två kort från samma skiss

Idag vräker regnet ner utanför fönstret så jag har parkerat mig vid pysselbordet. På gång är ett födelsedagskort, men sen hoppas jag att jag ska hinna börja på julkorten idag.



Ibland fastnar jag väldigt mycket för en skiss och kan inte låta bli att använda den flera gånger i olika tolkningar. Här är två kort som jag har gjort utifrån en av mina favoritskisser. Lika men ändå olika...
Hoppas du får en trevlig vecka och tack för att du tittade in!

Kram

söndag 15 november 2009

Bidrag till House of Inspirations CC

Här kommer ett av mina bidrag till House of Inspirations CC i helgen. Detta kortet har jag gjort till Liftutmaningen.
Kommer nog att lägga upp fler bidrag här under dagen.




Nu kommer mitt bidrag till utmaningen där man ska göra ett kort med en annorlunda vikning.
Kram


fredag 13 november 2009

En liten fredagshälsning

Så var det fredag igen :-) Sitter just nu i soffan och lyssnar på hur regnet smattrar på rutan och njuter av att få vara inne. Snart är det dags att laga lite mat och har fredagsmys framför TV:en. Gjorde precis en snabb titt in på CC:n som startar hos House of Inspiration idag och hittade många roliga utmaningar, hoppas jag hinner göra några av dem i helgen.



Förra veckan träffade jag två pysselglada tjejer och vi pysslade bort ett antal timmar tillsammans :-) Två kort blev det för min del. Till bägge hämtade jag inspiration från Magnolias nya tidning.
Trevlig helg!
Kram

måndag 9 november 2009

Höstkort

Idag blir det ett lite höstigt kort. Kortet gjorde jag för ett tag sedan till en höstkorts-swap som jag var med i. Ha det bra!

Kram

fredag 6 november 2009

Trollflicka

Äntligen fredag :-) Bjuder här på ytligare ett kort ur gömmorna, har kommit fram till att jag har ganska många kort som jag inte har lagt ut än och börjar nu beta av lite :-)

Visst är trollflickan sött?Trevlig helg!

Kram