torsdag 30 oktober 2008

Ännu ett Criss Crosskort

Här kommer ett Criss Crosskort till. Tyckter mycket om enkelheten i denna layout och att det går att variera så mycket.
På framsidan har jag satt en silverembossad vallmo. Grattistexten är också embossad i silver och bandet är fastsatt med en öljett (tyvärr blev denna bilden inte så bra). På baksidan har jag stämplat swirlar .

tisdag 28 oktober 2008

Criss Crosskort

Detta kortet gjorde jag för ett tag sedan, även detta från en utmaning på Kort i Fokus. En rolig och lätt vikning tycker jag så det har blivit en del Criss Crosskort den senaste tiden, men de visar jag en annan dag. När man drar upp kortet inuti så ser det ut så här:
Jag stämplade två swirlar på baksidan, lite dekoration där man eventuellt skriver en hälsning till han ska ska ha kortet.

Hittade precis en inspirationsfilm på YouTube som visar hur hon gör ett Criss Crosskort, men på ett effektivare sätt än vad jag gjorde. Jag lägger upp videon under inspirationsfilmer hoppas det kan inspirera...

måndag 27 oktober 2008

Ursäkta röran...

Som du kanske ha märkt håller jag på att göra lite ändringar här i min blogg och det kommer jag fortsätt med ett tag framöver så det kanske ser lite rörigt ut. Men jag hoppas du som tittar in har överseende och lämna gärna en kommentar om det är något du tycker om eller inte...

Tack för att du tittade in!

Månadutmaning hos Kort i Fokus

Här kommer kortet som jag lovade lägga upp igår, ibland räcker bara inte tiden till...
Kortet är gjort till Kort i Fokus månadsutmaning vilket var är en temautmaning där temat är änglar. Mitt bidrag blev ett litet kort (10x10 cm) och med en ängel från Angi -B som jag har målat med akvarellpennor. Stjärnorna runt om kommer från ängelns bårdsärken som jag stämplat flera gånger och sedan färglagt med akvarellpennor och klippt ut. Förr att skapa ett djup i kortet har jag satt fast stjärnorna med olika höga fästkuddar (som tyvärr inte syns på bilden) och så har jag stämplat ängeln en gång på det mönstrade pappret för att få med de svarta prickarna som finns runt ängeln. Jag har markerat alla stjärnorna och några av detaljerna på ängeln med en glitterpenna (vilken inte heller framkommer så bra på bilden).

lördag 25 oktober 2008

Roskort

Idag tänkte jag vissa ett kort som jag gjorde nu i veckan. Från början var det tänkt att de skulle bli ett bidrag till Kort i Fokus månadsutmaning, men så fick jag in en akut beställning på ett födelsedagskort och det passade inte med en ängel så jag ändrade lite på layouten och så här blev det istället... Rosen är faktiskt ett fynd på Panduro .
Har gjort ett kort till månadsutmaningen också men det visar jag inte förrän imorgon :-)

fredag 24 oktober 2008

Höstkort

Nej nu är det dags att ta sig i kraggen och börja blogga lite ordentligt igen :-) Ska försöka att lägga upp alster lite oftare...

Här kommer ett kort som jag gjorde för ett tag sedan och där jag inspirerades från trädens olika höstfärger.

torsdag 23 oktober 2008

Bloggtips

Har hittat denna underbar blogg, Pysselnöje, när jag surfade runt för ett tag sedan. Definitivt värt ett besök...

onsdag 22 oktober 2008

Vattenfallskort

Idag lägger jag upp ett kort som jag gjorde för en månad sedan eller två...
Min mormor fick det när hon fyllde 70 år. Då hon brukar köpa många kort av mig och skicka till sina vänner och bekanta kände jag att jag ville göra något lite extra till henne och så här blev det...
Dra lite i det gröna bandet...

Dra lite till...

och lite till...

Vill du veta hur jag gjort så besök länken här under:
http://stampelstudion.blogspot.com/2008/08/vattenfallskort-s-gr-man.html

tisdag 7 oktober 2008

HJÄLP!

Har gjort lite omändringar här i min blogg. Lagt till lite fler bloggar som jag brukar hämta tips och trix ifrån samt några butiker jag brukar besöka på Internet. Jag skulle gärna vilja ha tips av dig som brukar besöka min bloggscrap-butiker eller bloggar du brukar besöka för lite ny inspiration. Så snälla skriv en kommentar med ditt tips!!! Lägger även upp tre kort som jag gjorde för ett tag sedan .

söndag 5 oktober 2008

Färgutmaning

Fastnade för kort i fokus färgutmaning denna veckan. Färgerna som fick användas var rosa, brunt och grönt, det gällde även stämplar och dekorationer. Såhär blev mitt kort:Grattisstämpeln, fjärilarna och den söta igelkotten från Penny Black stämplade jag med Versa Color Evergreen. Bokstäverna har jag ritat av chipbords bokstäver på ett mönstart papper och sedan klippt ut för att få rätt färg. De små blommorna i mitten av de andra har jag stansat ut (med min nya blomstans som jag köpte förra veckan, supernöjd från första stund) ur samma mönstrade papper som bokstäverna kommer ifrån.