lördag 27 september 2008

JIPPI!

JIPPI!!! Fick precis reda på att jag har vunnit detta hel underbara jul-kitet från Making MemoriesScrapAddicteds blogg. Ser verklingen fram emot att det ska dimpa ner i brevlådan....
Har dessutom haft en väldigt kreativ vecka och gjort tre stycken kort, men de visar jag i ett senare inlägg :-)

onsdag 24 september 2008

Inspiration från tre olika håll...

Här kommer tre kort som jag har gjort för ett tag sedan. Till det första kortet har jag hämtat inspiration från Carinas blogg och hennes kort till Tina.Till detta andra försökte jag rita en egen skiss och jobba utifrån den, blev inte jättenöjd med resultatet faktiskt. Är roligare att jobba efter skisser som någon annan har gjort :-) I bakgrunden har jag stämplat swirlar med Versa Market watermark stamp (syns inte så bra på bilden).Till det sista kortet hämtade jag inspiration till layouten från en kort som jag har sett ute i handlen. Tyckte om idén med att knyta ihop kortet. Sidenbandet har jag satt fast i öljetter.

måndag 8 september 2008

Lite nya kort...

Här kommer tre beställningskort som jag har gjort den senaste tiden. Vet inte varför men väljer ofta att göra lila kort, så här kommer ytligare två lila kort. Layouten till det andra kortet är en av mina absoluta favoriter. Jag har gjort ett par kort från samma skiss och korten blir oftast väldigt enkla men stiliga tycker jag.
På det sista kortet har jag använt mig av en stämpel med solrosor mm i kruka, som jag använt ett anatal gånger innan. Men detta är första gången som jag embossar motivet och jag tyckte det blev väldigt bra. Många detaljer i motivet blev väldigt tydliga.
Tack för titten och skriv gärna en kommentar att just du har varit inne och tittat! :-)