söndag 31 augusti 2008

Beställningskort

Här kommer två beställningskort som jag gjorde nu i veckan. Tack för att du tittade in!

torsdag 28 augusti 2008

Runt kort

Usch det var länge sedan sist jag skrev ett inlägg, tiden har bara inte räckt till... Men jag har hunnit göra ett par kort i alla fall då det har varit många födelsedagar och beställningar nu ett tag. Här kommer ett av de korten och snart ska jag vissa fler.
Fick för ett tag sedan ett paket med lite nya "verktyg" vilket gav mig inspirationen att göra ett runt kort.
På kortets vänstra insida har jag gjort en liten ficka för att hålla ett par trisslotter på plats, swirlen embossade jag i guld.
På kortets högra insida har jag stämplat "grattis på födelsedagen" och embossat i gulddetalj.

måndag 18 augusti 2008

Äntligen lite nya kort

Nu äntligen har jag hunnit pyssla lite :-) Det blev två kort på en gång, ganska enkla beställningskort blev det. Det första kortet är till min lillebror som snart fyller år. Till det har jag använt mig av en hund från Penny Black som jag har målat med akvarellpennor och färglagt hundens slips med en glitterpenna. Bokstäverna har jag embossat i svart. På insidan av kortet har jag stämplat "Grattis på födelsedagen" (det har jag tyvärr ingen bild på).

Till det andra kortet har jag stämplat en textruta med grattis på födelsedagen som jag sedan har embossat i guld detalj. Bokstäverna har jag lånat från Carina och även de är embossade i guld detalj.

torsdag 7 augusti 2008

Grattiskort.

Det var ett tag sedan sist jag skrev här och ja det var ett tag sedan jag satt och pysslade sist. Detta kortet gjorde jag för någon vecka sedan men har inte hunnit lägga ut det förrän nu . Stämpeln men trädet och jag stämplat med en mörk färg och sedan embossat med clear och jag har silver embossat grattis.
Tack för titten!