måndag 28 april 2008

90-års kort

Här kommer ett kort som jag kämpade länge med, med mycket tvivel och vånda faktiskt. Men blev nöjde med det när det äntligen blev färdigt...
Stämpeln med blomkrukan kommer från pysselmyran och bokstäverna och siffrorna har jag ritat själv.


torsdag 24 april 2008

Kort från pysselkvällen hos Jenny

Gjorde dessa två kort på pysselkvällen hemma hos Jenny för ett par veckor sedan. Jag blev inte klar med alla detaljerna då, men har nu fixat det sista :-)Prinsen kommer från Pysselmyran och stämpeln till bakgrunden lånade jag av Ulrika. Texten har jag skrivit ut från datorn (tack för tipset Ulrika).


Blomman till detta kortet lånade jag av Carina och bokstäverna har jag köpt på Pema, de är kanonbra!!!

Tack för titten!!!
Kram Sofie

söndag 20 april 2008

Segelbåtar.....


Här kommer ett kort som jag gjorde förra helgen. Har använt mig av en stämpel från Pysselmyran. Tyckte från början att kortet inte blev så bra men hittade dessa söta fiskar idag på Pema som ger lite mer liv till kortet.


(Grattisstämpeln som jag använde på förra kortet kommer från Stämpelfabriken i Malmö.)

torsdag 17 april 2008

Grattiskort.


Idag fyller min gammelmormor Lisa år och till henne har jag skickat detta lite sommarinspirerade kort.

(Fick föresten min "partyren" idag, så nu kliar det i fingrarna... Hoppas jag hinner pyssla lite, till helgen.)

tisdag 15 april 2008

Måste bara berätta!

Har precis fått reda på att jag har vunnit 100 kr att handla stämplar för hos Pysselmyran :-) Blir till att fundera på vad jag vill ha nu....

Tips om nya hemsidor.

Fick idag tips om två nya hemsidor om just scrappbooking och kort. Har inte själv hunnit titta på dem än så det blir väl senare ikväll... :-)
Den ena heter Brunkulla och finns på adressen: http://www.brunkullan.se/
och den andra heter Papp och Scrapp och finns på adressen: http://www.pappochscrap.se/

Har även bestält en ny stämpel idag från Stämpelgården. En "partyren" perfekt till ett studentkort till min bror. Kul att ha något att vänta på :-)

Kram Sofie

måndag 14 april 2008

Måndag igen...


Det får bli ett kort som jag gjorde för ett tag sedan idag, men som jag blev väldigt nöjd med. Fjärilsstämpeln har jag köpt i USA för många år sedan (har legat bortglömd i en skrivbordslåda tills nu). Jag har embossat med clear embossing på fjärilen i mitten och även höjt upp den rutan med fästkuddar.

lördag 12 april 2008

Födelsedags firande.


Idag ska vi fira Jonas födelsedag, den första av många kommande födelsedagar nu under våren. Detta kortet gjorde jag till honom när han fyllde år för ett tag sedan. Hjärtat är en stämpel från Pysselmyran och så är även grattisstämplen (grattis är embossat men guldemboss). Paketet som jag har stämplat med en "Watermark stamp pad" i bakgrunden kommer från Stämpelfabriken.

fredag 11 april 2008

Premiär!!


Då så var det dags för fösta inlägget! :-) Har i min blogg tänkt lägga upp de kort som jag ha skapat och har tänkt att det ska komma ett par inlägg i veckan. Vi får väl se hur det går...
Premiärkortet blir ett av min första Grattiskort. Blev sådär nöjd med det. Blomman är en stämpel från panduro som jag har stämplat med blå färg och sedan embossat och Grattisstämplen kommer ifrån Stämpelfabriken.